Inloggen          

Autosticker, gevelsticker, raam decoratie & belettering

Om uw bedrijf goed te laten opvallen is het belangrijk om zowel on- als offline reclame te doen. Belettering van uw voertuig, voorgevel of reclamebord valt onder de offline marketing van uw bedrijf. Wij van Le-design nemen uw zorgen uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is het ontwerp goed keuren en wij regelen de rest.

Belettering op uw voortuig

Wij beschikken over een grote database met verschillende auto ontwerpen. Op deze manier kunnen wij u een exact beeld geven van hoe het voertuig naar het beletteren eruit komt te zien. Zo kunt u vroeg tijdig bepalen of u nog aanpassingen wilt of dat u volledig tevreden bent over het ontwerp.

auto voorbeeld

Waarom kiezen voor auto reclame        

  • Het brengt uw werkzaamheden onder de aandacht
  • U vergroot uw herkenbaarheid
  • Effectief in de file
  • Professionele uitstraling van uw bedrijf

Uw bedrijf laten opvallen

Het is belangrijk om uw bedrijf ook vanaf de buitenkant te laten opvallen. Dit kunt u onder meer doen door gevelbelettering of reclameborden. Het is natuurlijk wel belangrijk om uw huisstijl hierin te combineren. Le-design zorgt ervoor dat uw huisstijl in combinatie met een uniek ontwerp er voor zorgt dat u van de buitenkant op valt.

Wilt u een uniek ontwerp voor uw belettering? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen de mogelijkheden met uw bespreken. U kunt contact opnemen via tel: 06 13 75 1004 en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Instagram

Contactgegevens

Postadres

Klipper 45,
3904 SK Veenendaal

Contact

Tel: 06 13 75 1004
Email: Info@le-design.nl

Facebook mob

Facebook

Copyright ©2017 Le-design Grafisch Design Bureau.
Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden | Sitemap | Links | Contact