Inloggen          

Instore reclame maken met digital signage

Digital Signage levert grote toegevoegde waarde in de retail. De professionele monitoren worden ingezet voor het versterken van het merkimago, productinformatie en speciale promoties. De boodschappen worden niet alleen visueel aantrekkelijker, maar geeft u als retailer ook de mogelijkheid om de customer experience te verbeteren. 

Dynamische digitale monitoren grijpen de aandacht van de klant en beïnvloeden hun aankoopbeslissing snel. Het is bewezen dat een positieve ‘customer experience’ het waarschijnlijker maakt dat de klant overgaat tot een aankoop.

Compleet en gemakkelijk

 • Wij zetten de voordelen voor uw op een rij:
 • simpel en snel uw eigen content samenstellen;
 • unieke en doelgerichte informatie tonen aan uw doelgroep;
 • wachttijd van uw klanten gevoelsmatig verkleinen door de weergave van uw content;
 • overal ter wereld uw content aan te passen;
 • de content op de beeldschermen op ieder moment wijzigen waar u maar wilt;
 • centraal beheer voor meerdere filialen mogelijk;
 • vernieuwend en sfeerverhogend;
 • verhoog uw verkoop op actieproducten;
 • content geheel in uw eigen huisstijl;
 • professionele installatie van “Le-design mediaplayer” en monitoren;
 • instore adverteren. Ondernemers uit uw regio kunnen zendtijd kopen op uw schermen voor hun reclame. Op deze manier kunt u uw systeem terug verdienen;
 • koppel uw merken aan een door ons ontwikkelde website.

Stel uw eigen systeem samen

Het Le-design pakket bestaat uit een professionele monitor, een mediaplayer (afspeelmedium) en content. In de professionele monitoren heeft u keuze uit 28”, 32”, 43” en 49” inch. Ook zijn er verschillende soort montage systemen voor uw monitoren zoals muurbeugels, plafondoplossingen en voetstandaards.

Onze verschilde branches

 • Horeca Signage

  Horeca Signage

  Het Le-design digital signage systeem stelt u in staat uw assortiment en actie’s op een aantrekkelijke manier weer te geven zodat u uw klanten/gasten op een innovatieve wijze uw menu presenteert. Zoals het bekende gezegde al klink; een foto zegt meer dan duizend woorden, laat staan als dit ook nog eens op professionele wijze geanimeerd is! Ook live content als het weerbericht, het laatste nieuws en social media feeds behoren bij ons tot de mogelijkheden.

  Meer informatie

 • Optieksignage

  Optieksignage

  Le-design werkt samen met Optieksignage voor de digital signage in de Optiekbranche. Met het digitalsignage systeem van Optieksignage is het mogelijk om de nieuwste trends qua brillenmode te tonen aan uw klanten. Ook kunt u met het systeem de klanten informeren over oogzorg en de wachttijd gevoelsmatig verkleinen. Wanneer u een nieuwe campagne gaat opstarten in uw winkel is het systeem uitermate geschikt om dit vroegtijd te starten en op datum in te stellen. Zo kunt u de interesse al bij uw klanten opwekken.
 • Automotive Signage

  Automotive Signage

  Door het snel veranderen van de technologie en doordat er een breed aantal merken en modellen zijn is het belangrijk om de klanten op de juiste manier te informeren. Door het digital signage systeem van Le-design kunt u uw klant op verschillende manieren extra informatie geven wanneer het personeel bezet is met een verkoop. Via ons systeem kunt u de nieuwste modellen en technologieën vertonen in uw showroom. Het systeem is ook uitermate geschikt om de nieuwste occasions weer te geven. Zo kunt u auto's extra in de spotlight zeggen om er voor te zorgen dat deze verkocht worden. Met het Le-design digital signage systeem verkort u gevoelsmatig de wachttijd, versterkt u de merken en modellen.

  Meer informatie

 • Salon Signage

  Salon Signage

  Wilt u aan uw klanten laten zien wat de laatste trends en mode in de salon branche is? Dan is het systeem van Le-design een uitkomst voor u. Met het Salon pakket van Le-design kunt u uw klanten informeren en adviseren. Toon de nieuwste producten en de laatste acties op het digital signage systeem.
 • Club Signage

  Club Signage

  Club signage is een digital signage systeem dat zich specifiek gericht heeft op het nachtleven. Promoot komende evenementen, acties en aanbiedingen. Ook kunt u verschillende leveranciers aanspreken op hun promotie materiaal van de producten, op deze manier kunt u bepaalde consumpties extra naar voren laten komen.
 • Retail Signage

  Retail Signage

  Een retailer heeft als doel het optimaliseren van de klantbeleving. Want een betere customer experience leidt tot een hogere verkoopresultaat. Het le-design digital signage systeem brengt uw winkel tot leven. Via ons systeem kunt u uw klanten informeren over de nieuwste producten in uw winkel, maar ook het laatste nieuws, de weerverwachtingen en social media toevoegen.
 • Makelaar Signage

  Makelaar Signage

  Presenteer uw actuele woning aanbod met het digital signage systeem van Makelaar Signage. Laat de woningen in uw etalage meer tot leven komen. Uw systeem wordt volledig in uw huisstijl ontworpen. Door de uitgebreide mogelijkheden kunt u o.a. huizen die lastig verkopen extra naar voren laten komen in bepaalde tijdbestek. Op deze manier komt dit huis meer onder de aandacht. Doordat wij met verschillende partners samenwerken kunnen wij u een totaaloplossing aanbieden van de hardware tot software en ontwerp. Speciaal voor outdoor en etalages beschikken wij tot de mogelijkheid om high brightness displays te leveren op deze manier blijft uw presetentatie goed zichtbaar.

  Meer informatie

Contact opnemen met Le-design

Wilt u graag informatie over de mogelijkheden en voordelen zijn met een digital signage systeem van Le-design?  Neem vrijblijvend contact op met Le-design via telefoonnummer 06 13 75 1004 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Instagram

Contactgegevens

Postadres

Klipper 45,
3904 SK Veenendaal

Contact

Tel: 06 13 75 1004
Email: Info@le-design.nl

Facebook mob

Facebook

Copyright ©2017 Le-design Grafisch Design Bureau.
Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden | Sitemap | Links | Contact