Inloggen          

Digitale Menuborden, Menupresentatie, Digitale Menu & Horeca Signage

De digitale menuborden van Le-design is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie in de horeca. Met de door ons ontwikkelde software kunt u op eenvoudige wijze de monitoren zelf beheren en producten aanpassen. Binnen de software zijn tal van mogelijkheden aanwezig om uw content verder aan te kleden en op uw huisstijl aan te passen. Naast software verzorgen wij uiteraard ook de hardware en diensten als installatie, cursussen en het optionele ontwerp van een uniek template voor uw bedrijf. 

De voordelen van de Digitale menuborden van Le-design

  • Betaalbaar & Eenvoudig
  • Omzetverhogend(!)
  • Krachtig communiceren met uw klanten
  • GEEN maandelijkse kosten
  • Sfeer verhogend in uw winkel
  • Zeer eenvoudig zelf beheren, maar indien gewenst nemen wij het beheer over
  • Onderscheidend van uw concurrenten

Het Le-design Horeca Pakket bestaat uit een professionele monitor, een player (afspeelmedium) en templates. De templates zijn eenvoudig te gebruiken en aan te passen met onze gebruiksvriendelijke software.

Wilt u graag meer informatie of een advies gesprek over de mogelijkheden van Le-design Horeca? Neem vrijblijvend contact op met Le-design en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

template ledesign horeca digitale menuborden

Installatie door een erkende monteur

Er zijn legio mogelijkheden om LED monitoren te plaatsen. Wij zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing. Zo kan er gekozen worden voor inbouw, een wand- of plafondoplossing of een zuil. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat exact aansluit bij uw wensen.

Het Le-design Horeca CMS

Onze software is vooraf geïnstalleerd op de mediaplayer zodat u daar geen enkel omkijken naar heeft. De player, die ook voorzien is van Wi-Fi en ethernet aansluiting is specifiek gemaakt voor Digital Signage en hiermee geschikt om onder zware omstandigheden te werken.

Met een zeer snelle processor kan de player makkelijk alle soorten content afspelen. Denk hierbij aan filmbeelden, animaties, en hoge resolutie afbeeldingen. Zodra de player op locatie geïnstalleerd is, wordt er door de Le-design installateur een koppeling gemaakt met het internet. Middels deze verbinding kan men vanaf elke computer (wereldwijd) inloggen en zijn of haar templates aanpassen in het online content management systeem.

De Le-design Horeca software wordt doorlopend geüpdatet waarmee veiligheid en stabiliteit gewaarborgd is. Bij het ontwikkelen van de software is gebruiksvriendelijkheid de belangrijkste peiler geweest, zodat iedereen zonder enige voorkennis eenvoudig alles kan aanpassen en beheren.

Vormgeving van hoge kwaliteit

Bij de aanschaf van Le-design Horeca wordt een uitgebreid templatepakket meegeleverd. Deze templates worden op maat gemaakt en gebaseerd op uw huisstijl. Na oplevering kunt u zelf op zeer eenvoudige wijze aanpassingen aanbrengen, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • uw assortiment invoeren en te allen tijde aanpassen
  • een eigen ontwerp maken met uw huisstijl
  • afbeeldingen en video´s importeren

Nooit meer omkijken hebben naar de actualiteit van uw menuborden. Dát is de kracht van ons content abonnement. Zo kunt u zich geheel richten op uw bedrijf en zullen wij de aanpassen voor u doorvoeren. U kunt ons gemakkelijk via de telefoon of via de e-mail doorgeven wat u veranderd wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het binnen 2 werkdagen gerealiseerd is.

Wilt u graag meer informatie of een advies gesprek over de mogelijkheden van Le-design Horeca? Neem vrijblijvend contact op met Le-design en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

digitale menuborden horeca ledesign

Instagram

Contactgegevens

Postadres

Klipper 45,
3904 SK Veenendaal

Contact

Tel: 06 13 75 1004
Email: Info@le-design.nl

Facebook mob

Facebook

Copyright ©2017 Le-design Grafisch Design Bureau.
Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden | Sitemap | Links | Contact